ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ, ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ, ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ
Και δεν ξέρω και κατά πόσο είναι νόμιμο. Να υποθέσω ότι έχουν ιδρύσει εταιρία, έχουν και ΑΦΜ, αφού επιβαρύνουν και με ΦΠΑ !!!
Ο Slava Karpenko, που έχει κυκλοφορήσει το project με τον mobile enhancer και το cyrillic keyboard (πάνω στο οποίο βασίζεται το Ελληνικό keyboard) διαθέτει το πακέτο δωρεάν. Δίνει μάλιστα οδηγίες για το πως θα φέρετε το cyrillic keyboard στα μέτρα της δικής σας γλώσσας. Δεν έχω ξαναδεί επί πληρωμή app για το iphone. Πρέπει να πρόκειται για παγκόσμια πρωτοτυπία.
Οι περισσότεροι που ασχολούνται με το ξεκλείδωμα του iphone, το κάνουν αφιλοκερδώς, ή βασίζονται σε δωρεές των χρηστών. Η Elite iphone dev team μάλιστα δημιουργός του anysim δεν δέχεται ούτε καν δωρεές. Οι άνθρωποι θα μπορούσαν να γίνουν εκκατομυριούχοι.
Σε άλλο post μου περιγράφω πως μπορεί κάποιος να βάλει Ελληνικά μέχρι να τα κυκλοφορήσει η greek-iphone.com. Μάλιστα τους δίνω συγχαρητήρια για την προσπάθειά τους (τρομάρα μου!!!). Φυσικά ανακαλώ. Ο τρόπος όμως που περιγράφεται στο post ισχύει και μπορεί όποιος θέλει να τον εφαρμόσει. Μάλιστα για αυτούς που δεν έχουν απεγκταταστήσει το παλιό greek keyboard έχει κυκλοφορήσει patch που το ενεργοποιεί. Δεν το έχω δοκιμάσει, αλλά αν κάποιος το κάνει να μας πει αν λειτουργεί. To source είναι http://i.unlock.no και θα το βρείτε στο category --> unlocking tools