Ελληνικά στο iPhone! επί πληρωμή….;;
Δημοσιεύθηκε στις: 25 January 2008 01:11 PM   [ Αγνοήστε ]  
Administrator
RankRankRank
Εγγράφθηκε  2007-02-02

Εντάξει το είδαμε κι αυτό. Ελληνικά στο iPhone μέσω του Greek-iPhone και μάλιστα επί πληρωμή, τουτέστιν €29.45. Λοιπόν έχει αρχίσει και με εκνευρίζει η κατάσταση περί iPhone....

Ελληνικά και μάλιστα επί πληρωμή σε μια συσκευή η οποία δεν διατίθεται στην χώρα μας. Μετά μας πείραξε η Apple που χρεώνει €17.95 για το πακέτο εφαρμογών του iPod touch ή ο Ελλην IMC που μας χρέωνε για τον εξελληνισμό του Mac OS X. Μήπως τελικά όταν μυριστούμε ψητό και μπαίνουν τα μπικικίνια στο παιχνίδι, είμαστε όλοι το ίδιο; Το αφήνω στην κρίση σας…

Υπογραφή 

“Φασούλι το φασούλι, δεν γίνονται περιουσίες, γίνονται φασολάδες!”

Προφίλ

Δημοσιεύθηκε στις: 25 January 2008 03:33 PM   [ Αγνοήστε ]   [ # 1 ]  
New MacLifer
Rank
Εγγράφθηκε  2007-09-13

Εχεις απολυτο δικιο Μιχαλη. Ολοι μας φωναζουμε οταν ειναι να πληρωσουμε αλλα οταν ειναι να τα παρουμε τα ξεχναμε ολα.  Εγω μια χαρα ειμαι με τα αγγλικα στο iphone μου. Ουτε καν το δοκιμασα οταν ηταν free σιγα μην το περασω τωρα.

Προφίλ

Δημοσιεύθηκε στις: 25 January 2008 03:36 PM   [ Αγνοήστε ]   [ # 2 ]  
Jr. MacLifer
RankRank
Εγγράφθηκε  2007-05-26

Τι να πω τσιμπημένη η τιμή!! λάθος τους!! αλλά σίγουρα έχει προκαλέσει πολλά σχόλια η αγορά αυτή από πολλούς χρήστες.
Τώρα τίποτα δεν είναι τσάμπα σε αυτή την ζωή προσφορά και ζήτηση.
Ελπίζω να μην αρχίσει και η apple να πουλάει τις αναβαθμίσεις μετά από λίγο καιρό!!

Υπογραφή 

http://www.citroenfanclub.gr

Προφίλ

Δημοσιεύθηκε στις: 25 January 2008 04:14 PM   [ Αγνοήστε ]   [ # 3 ]  
New MacLifer
Rank
Εγγράφθηκε  2008-01-10

ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ, ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ, ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ

Και δεν ξέρω και κατά πόσο είναι νόμιμο. Να υποθέσω ότι έχουν ιδρύσει εταιρία, έχουν και ΑΦΜ, αφού επιβαρύνουν και με ΦΠΑ !!!
Ο Slava Karpenko, που έχει κυκλοφορήσει το project με τον mobile enhancer και το cyrillic keyboard (πάνω στο οποίο βασίζεται το Ελληνικό keyboard) διαθέτει το πακέτο δωρεάν. Δίνει μάλιστα οδηγίες για το πως θα φέρετε το cyrillic keyboard στα μέτρα της δικής σας γλώσσας. Δεν έχω ξαναδεί επί πληρωμή app για το iphone. Πρέπει να πρόκειται για παγκόσμια πρωτοτυπία.
Οι περισσότεροι που ασχολούνται με το ξεκλείδωμα του iphone, το κάνουν αφιλοκερδώς, ή βασίζονται σε δωρεές των χρηστών. Η Elite iphone dev team μάλιστα δημιουργός του anysim δεν δέχεται ούτε καν δωρεές. Οι άνθρωποι θα μπορούσαν να γίνουν εκκατομυριούχοι.
Σε άλλο post μου περιγράφω πως μπορεί κάποιος να βάλει Ελληνικά μέχρι να τα κυκλοφορήσει η greek-iphone.com. Μάλιστα τους δίνω συγχαρητήρια για την προσπάθειά τους (τρομάρα μου!!!). Φυσικά ανακαλώ. Ο τρόπος όμως που περιγράφεται στο post ισχύει και μπορεί όποιος θέλει να τον εφαρμόσει. Μάλιστα για αυτούς που δεν έχουν απεγκταταστήσει το παλιό greek keyboard έχει κυκλοφορήσει patch που το ενεργοποιεί. Δεν το έχω δοκιμάσει, αλλά αν κάποιος το κάνει να μας πει αν λειτουργεί. To source είναι http://i.unlock.no και θα το βρείτε στο category --> unlocking tools

snap_1.jpg

Προφίλ