Αφου το αγορασουν στην τουρκια....στην αφρικη.....στην ασια......ισως ερθει και το 8αρι στην ελλαδα. Ναι ναι με πικρα το λεω και +1000 σε ολους που το εχουν σπασμενο (και εγω σε λιγο καιρο)
Εγώ έχω να πώ ότι όλο κλαιγόμαστε και όλα τα καταναλωτικά εδώ κυκλοφορούν από τα νόμιμα μέχρι τα παράνομα πρώτα πρώτα ανάλογα με το μέγεθος της Ελληνικής αγοράς.
Και τι περιμένετε βρε παιδιά! Από τη στιγμή που η Apple ακούστηκε πως θέλει να αλλάξει τον αντιπρόσωπό της στην Ελλάδα… “καλά κρασιά” (όπως λέει και μια διαφήμιση-φοβερή!). Αν ισχύει όντως...(ακούγεται πως ο Γερμανός παλεύει να γίνει χαλίφης στη θέση του χαλίφη). Πάντως στο περιοδικό Τ3 που αγόρασα αυτό το μήνα, είχε παρουσίασή του και έλεγε πως το προμηθευόμαστε από...Carrefour! Από ότι έμαθα υπάρχει… σπασμένο. Μου φαίνεται πως ούτε κι εμείς θα γλυτώσουμε μια τέτοια κατάσταση.
Όταν είχα πάρει τηλέφωνο μου είπαν για το 16 και μου έκανε εντύπωση. Τελικά ξαναμίλησα με κάποιον γνώστη εκεί και μου είπε πως είναι το 8άρι! Βγάλε άκρη. Εδώ δεν έχουμε δει το 8άρι, για το 16άρι… άστε τα να πάνε! Πάντως στο Carrefour Θεσσαλονίκης λένε πως το έχουνε
-Tελικά τι ισχύει εάν αγοράσει (με τιμή για τους “έχοντες και κατέχοντες”, βέβαια) κανείς το iPhone από το carrafour ?, είναι ξεκλείδωτο ?, έχει service ?.
.....άσχετο, ισχύουν οι φήμες ότι το 16άρι είναι πιο λεπτό, πιο ελαφρύ κάτι τις και μάλιστα έχει καλύτερη απόδωση ακουστικής ?.
Καλησπέρα
Το iphone δεν πωλείται από την apple στην Ελλάδα πρώτο,δεύτερο όλα είναι κλειδωμένα με τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας που έχει συνάψει συμφωνίες η apple (AT&T;,T-Mobile,Orange,O2)συμπέρασμα είναι κλειδωμένα και δεν έχεις καμία εγγύηση.
Το 16 μόνο σε μνήμη είναι μεγαλύτερο όλα τα άλλα που αναφέρεις για ελαφρύ κλπ με παραπέμπουν στο iPod.