i mac 2.66ghz????? 
Δημοσιεύθηκε στις: 10 February 2008 01:43 AM   [ Αγνοήστε ]  
New MacLifer
Rank
Εγγράφθηκε  2008-02-10

Καλησπερα σε ολους!

Μπαινω στο αμεσως στο θεμα γιατι με καει… πριν απο 2 μηνες ειχα την πρωτη μου επαφη με mac και ο ερωτας ηταν κεραυνοβολος απο την πρωτη ματια, στην συνεχεια ειδα και το νεο imac και ολα τελειωσαν, το θεμα πηγαινε για τα σκαλια της εκκλησιας.Τι πιο απλο απο το να πας και να αγορασεις ενα mac νομιζα, πηγαινω λοιπον στην Rainbow και μου λενε οτι δεν υπαρχει τιποτα ετοιμοπαραδοτο και οτι δεν ξερουν ποτε θα ερθει ακριβως αμα το παραγγειλω τωρα...και οτι ειναι καλητερα να περιμενω γιατι σε λιγο θα ερθει στα 2,6ghz κατι για το οποιο δεν εχω βρει τιποτα στο net γενικα...Χωρις να θελω να κουρασω θα ηθελα την γνωμη σας για το αν ισχυει κατι τετοιο καθως και αν μπορει να μου εξηγησει κανεις τι παιζει ακριβως με την οθονη του 20΄΄ (με τα 18 και 24)και αν ειναι οντως προβλημα για τα HD.
Ευχαριστω για τις απαντησεις σας προκαταβολικα

Προφίλ

Δημοσιεύθηκε στις: 10 February 2008 11:16 AM   [ Αγνοήστε ]   [ # 1 ]  
Administrator
RankRankRank
Εγγράφθηκε  2007-02-02

Καλώς ήλθες στο φόρουμ του MacLife.gr!

Οσον αφορά την ερώτησή σου: Δεν ξέρω τι σου λένε στην Rainbow αλλά ετοιμοπαράδοτα iMac υπάρχουν και σε άλλους προμηθευτές, τουλάχιστον την στιγμή που μιλάμε πχ. η Elite στην Θεσσαλονίκη. Αν θα έρθει ανανεωμένο μοντέλο στα 2.6 GHz και πότε θα γίνει αυτό δεν είναι δυνατόν να το γνωρίζουμε. Το μόνο σίγουρο είναι πως κάποια στιγμή θα αναβαθμιστούν. Αν το ξέρουν εκεί στον IMC είναι ένα θέμα. Υπάρχουν φήμες για ένα special event από την Apple μέσα στον Φεβρουάριο αλλά συνήθως τέτοιες αναβαθμίσεις δεν παρουσιάζονται στα events αλλά γίνονται απευθείας.

Οσον αφορά την οθόνη του μοντέλου των 20” έχουν γραφτεί πολλά επειδή πρόκειται για panel τεχνολογίας ΤΝ (δηλαδή περιορισμένες γωνίες θέασης και χρωματική ανομοιομορφία). Προσωπικά δεν την έχω δεί από κοντά για να έχω άποψη. Πάντως γενικά τα πάνελ TN θεωρώ πως είναι παρεξηγημένα και αυτό αποδεικνύει ένα σχετικό review που κάναμε πριν λίγο καιρό σε οθόνη με τέτοιο panel. Ο μόνος τρόπος για να βεβαιωθείς είναι να το δείς από κοντά, αλλά θα μου πείς που να το βρείς. Καλό θα ήταν να κάνεις μια βόλτα από Multirama, Fnac, Document, MediaMarkt και πιθανολογώ πως θα βρείς κάπου ένα 20άρη για να δείς ή και ετοιμοπαράδοτο για να αγοράσεις.

Υπογραφή 

“Φασούλι το φασούλι, δεν γίνονται περιουσίες, γίνονται φασολάδες!”

Προφίλ

‹‹ Δίλημμα!      αγορά iMac ››