Το ThinkSecret αλλά και το 9to5mac.com υποστηρίζουν πως αναμένονται καινούργια μοντέλα iMac αλλά και καινούργιο iPod που πρόκειται να ανακοινωθούν στις 7 Αυγούστου. Επίσης το ThinkSecret υποστηρίζει πως και η σουίτα iLife που έχει ολοκληρωθεί, πρόκειται να κυκλοφορήσει την ίδια ημερομηνία.
Ηδη σας έχουμε ενημερώσει σε προηγούμενες δημοσιεύσεις πως ο iMac πρόκειται να δεί ριζικές αλλαγές. To 9to5mac.com επιπλέον υποστηρίζει πως θα δούμε και καινούργιο iPod το οποίο θα εξακολουθήσει να έχει το click wheel αλλά με μεγαλύτερες διαστάσεις και οθόνη.
Δεν έχω κάποια αποκλειστική πληροφορία για την εγκυρότητα αυτών των ειδήσεων. Αλλωστε τις περισσότερες φορές, αυτές οι ιστοσελίδες εικάζουν τα αυτονόητα. Αλλες φορές πέφτουν μέσα κι άλλες όχι. Ενα από τα iPod μου πάντως παρέδωσε εχθές το πνεύμα του λόγω απότομης πτώσης.... (5ης γενιάς), και επειδή την έχω πάθει με τον iMac στο παρελθόν, λέω αυτή την φορά να περιμένω λιγάκι, μήπως και κάποιο νέο μοντέλο κάνει την εμφάνισή του μέχρι τον Σεπτέμβρη, ώστε να προχωρήσω στην αντικατάστασή του. Το μόνο σίγουρο είναι πως έχει περάσει πολύς καιρός από την τελευταία αναβάθμιση, οπότε η ανακοινώσεις είναι θέμα χρόνου.