Φήμη: iMac + iPod στις 7 Αυγούστου
Δημοσιεύθηκε στις: 19 July 2007 10:44 AM   [ Αγνοήστε ]  
Administrator
RankRankRank
Εγγράφθηκε  2007-02-02

Το ThinkSecret αλλά και το 9to5mac.com υποστηρίζουν πως αναμένονται καινούργια μοντέλα iMac αλλά και καινούργιο iPod που πρόκειται να ανακοινωθούν στις 7 Αυγούστου. Επίσης το ThinkSecret υποστηρίζει πως και η σουίτα iLife που έχει ολοκληρωθεί, πρόκειται να κυκλοφορήσει την ίδια ημερομηνία.

Ηδη σας έχουμε ενημερώσει σε προηγούμενες δημοσιεύσεις πως ο iMac πρόκειται να δεί ριζικές αλλαγές. To 9to5mac.com επιπλέον υποστηρίζει πως θα δούμε και καινούργιο iPod το οποίο θα εξακολουθήσει να έχει το click wheel αλλά με μεγαλύτερες διαστάσεις και οθόνη.

Δεν έχω κάποια αποκλειστική πληροφορία για την εγκυρότητα αυτών των ειδήσεων. Αλλωστε τις περισσότερες φορές, αυτές οι ιστοσελίδες εικάζουν τα αυτονόητα. Αλλες φορές πέφτουν μέσα κι άλλες όχι. Ενα από τα iPod μου πάντως παρέδωσε εχθές το πνεύμα του λόγω απότομης πτώσης.... (5ης γενιάς), και επειδή την έχω πάθει με τον iMac στο παρελθόν, λέω αυτή την φορά να περιμένω λιγάκι, μήπως και κάποιο νέο μοντέλο κάνει την εμφάνισή του μέχρι τον Σεπτέμβρη, ώστε να προχωρήσω στην αντικατάστασή του. Το μόνο σίγουρο είναι πως έχει περάσει πολύς καιρός από την τελευταία αναβάθμιση, οπότε η ανακοινώσεις είναι θέμα χρόνου.

Υπογραφή 

“Φασούλι το φασούλι, δεν γίνονται περιουσίες, γίνονται φασολάδες!”

Προφίλ

Δημοσιεύθηκε στις: 19 July 2007 10:04 PM   [ Αγνοήστε ]   [ # 1 ]  
New MacLifer
Rank
Εγγράφθηκε  2007-07-09

ρε Steve βγάλε ένα tower με 1000-1500€ και χαρακτηριστικά iMac να γίνουμε μάγκες!! να το έχω όλη μέρα ανοιχτό σαν το σκυλί το PC μου που έχει να κλείσει ένα μήνα!
Ξέρω πως αυτό ίσως να μην γίνει ποτέ, προφανώς δεν θα βολεύει την Apple απο οικονομηκής πλευράς αλλά θα βόλευε πάραααα πολύ κόσμο που ξέρω! Δεν λέω έχω δώσει 2.500 € για το pc που έχω και θα τα έδινα σίγουρα για το MacPro αλλά δεν ξέρω γιατί το βλέπω έτσι...Βέβαια σε κανα χρονάκι εδώ θα ήμαστε και θα γράφω απο το macpro μου ^^
Αλήθεια το MacPro που κυκλοφορούν αυτή την στιγμή πότε κυκλοφόρισαν στην αγορά?

Υπογραφή 

Άσχημο να μην μπορείς να βάλεις εικόνα εδώ >.<
Xbox Life - Ελληνικό Blog Για Το XBox 360

Προφίλ

Δημοσιεύθηκε στις: 25 July 2007 12:36 PM   [ Αγνοήστε ]   [ # 2 ]  
Administrator
RankRankRank
Εγγράφθηκε  2007-02-02

Αν θυμάμαι καλά τα mac Pro παρουσιάστηκαν στο WWDC 06 τον περασμένο Αυγουστο, οπότε πάμε για χρόνο.

Υπογραφή 

“Φασούλι το φασούλι, δεν γίνονται περιουσίες, γίνονται φασολάδες!”

Προφίλ