προβληματα
Δημοσιεύθηκε στις: 08 March 2008 06:39 AM   [ Αγνοήστε ]  
New MacLifer
Rank
Εγγράφθηκε  2007-10-26

καλησπερα σημερα εγκατεστησα τελικα τα λεοπαρντ! ωραια φενονται αλλα εχω μερικα προβληματα…
1) ειναι οτι το quick time player με ξεχωριστους υποτιτλους μου τους βγαζει με μορφη {][τ[][ ενω τους ενσωματωμενους τους δειχνει ελληνικα
2) οτι οταν μπενω με το χειριστιριο στην αλαγμενη πλεον περιηγηση φωτογραφιων ταινιων και τα λοιπα ταινια χωρις ενσωματομενους υποτιτλους αρχιζει να την διχνει και λιγο πριν αρχισουν να μιλησουν για πρωτη φορα μαυριζει η οθονη και ακουγετε ο ηχος μονο.
αυτα… για το πρωτο πεζει να το πειραξα κιολας αλλα για το 2ο με τπτ
ευχαριστω πολυ
ολες οι συμβουλες ευπροσδεκτες

Προφίλ

Δημοσιεύθηκε στις: 09 March 2008 01:25 PM   [ Αγνοήστε ]   [ # 1 ]  
Administrator
RankRankRank
Εγγράφθηκε  2007-02-02

Καλώς τον.

1) Παίζεις με perian;
2) Δεν κατάλαβα τι σου κάνει…

Υπογραφή 

“Φασούλι το φασούλι, δεν γίνονται περιουσίες, γίνονται φασολάδες!”

Προφίλ

Δημοσιεύθηκε στις: 10 March 2008 02:16 AM   [ Αγνοήστε ]   [ # 2 ]  
New MacLifer
Rank
Εγγράφθηκε  2007-05-29

1) Λογικό να σου δείχνει τους ενσωματωμένους στα ελληνικά, αφού πλέον… δεν είναι υπότιτλοι smile Λογικά, για να βλέπεις “κινέζικα” στους άλλους υπότιτλους, έχεις εγκαταστήσει το Perian. Ποιά έκδοση έχεις και σε τι κωδικοποίηση είναι οι υπότιτλοί σου;

2) Σίγουρα έχεις εγκαταστήσει το Perian αφού έχεις ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. Το πρόβλημα με το Front Row και το Perian στο Leopard είναι γνωστό και απλά περιμένουμε να βγάλει update το Perian. Δεν μπορείς να κάνεις κάτι προς το παρόν. Εκτος ίσως από το να ενσωματώσεις τους υπότιτλους σε όλες τις ταινίες σου!  downer

Υπογραφή 

MyBlog

Προφίλ

Δημοσιεύθηκε στις: 10 March 2008 08:16 AM   [ Αγνοήστε ]   [ # 3 ]  
New MacLifer
Rank
Εγγράφθηκε  2007-10-26

το πρωτο το καταφερα κατι ειχα αλαξει στο international
τωρα το 2ο οπως λεει ο δημητρης πρεπει να περιμενουμε
ωραια τα λεοπαρντ ακομα τα εξερευνω !το candybar με εχει ενθουσιασει !! rasberry
ενα αλλο προβλημα που ειχα απο παλια...ειναι οτι οταν μου στελνουν κειμενα πχ word οταν τα ανοιγω τα βγαζει αλλα νταλον επισης και email ελληνικα γραμμενα το ιδιο
εχω τα office 2008
ευχαριστω παιδια

Προφίλ

Δημοσιεύθηκε στις: 10 March 2008 12:10 PM   [ Αγνοήστε ]   [ # 4 ]  
Administrator
RankRankRank
Εγγράφθηκε  2007-02-02

Τα κείμενα στο Word απλά κάνε highlight το text και επέλεξε άλλη γραμματοσειρά πχ. arial. Θα στα βγάλει Ελληνικά. Για τα mail δεν έχω βρεί λύση αφού κάποια που προέρχονται από windows με περίεργη κωδικοποίηση ότι κι αν τους κάνεις φαίνονται κινέζικα. Φαντάζομαι πως είναι πολλές φορές θέμα mail client που έχουν σταλεί. Σε μένα συμβαίνει σπάνια.

Υπογραφή 

“Φασούλι το φασούλι, δεν γίνονται περιουσίες, γίνονται φασολάδες!”

Προφίλ

‹‹ gramatosira spasmeni      sagem fast 800 ››