Το πληκτρολόγιο από τον καινούργιο iMac;
Δημοσιεύθηκε στις: 27 July 2007 07:12 PM   [ Αγνοήστε ]
Administrator
RankRank
Εγγράφθηκε  2007-02-02

Πρόκειται για το πληκτρολόγιο που θα συνοδεύει την επόμενη γενιά iMac; Κατά το engadget δεν αποκλείεται κάτι τέτοιο όταν μάλιστα διαθέτει ακόμη περισσότερες φωτογραφίες από το φημολογούμενο πληκτρολόγιο. Αν είναι όντως έτσι το επόμενο πληκτρολόγιο της Apple, μάλλον θα πρέπει να αρχίσω να ανησυχώ!

Εύχομαι πραγματικά να μην είναι έτσι. Κατά την δική μου άποψη είναι κακάσχημο. Δεν ξέρω πόσο λειτουργικό μπορεί να είναι αλλά το βρίσκω χαζό να υϊοθετήσει η Apple το πληκτρολόγιο από το MacBook για ένα πληκτρολόγιο πλήρους μεγέθους όπως το επιτραπέζιο. Στο υπάρχον πληκτρολόγιο της Apple για τον iMac και γενικότερα τα επιτραπέζια συστήματα, είναι απείρως πιο εύκολο να πληκτρολογείς, απ᾽ότι στο ΜacBook. Νομίζω θα συμφωνήσετε μαζί μου.

Αν λοιπόν έτσι είναι το πληκτρολόγιο, φαντάζομαι πως θα είναι ο επόμενος iMac… θ᾽αρχίσω να ανησυχώ μήπως η Apple έχασε το σχεδιαστικό της ταλέντο.

Υπογραφή 

Φασούλι το φασούλι, δεν γίνονται περιουσίες, γίνονται φασολάδες!

Προφιλ

Δημοσιεύθηκε στις: 10 August 2007 10:11 PM   [ Αγνοήστε ]   [ # 1 ]
Newbie
Rank
Εγγράφθηκε  2007-05-29

Τελικά όντως έτσι είναι το νέο πληκτρολόγιο! Πολύ inside info αυτό το engadget....

Εμένα μου άρεσε πάντως. Γενικά μου αρέσει ο minimal σχεδιασμός και επίσης μου αρέσει η αίσθηση των πλήτρων στο MacBook. Αν είναι έτσι και στο καινούργιο θα “χτυπήσω” ένα.

Αυτό που δεν μου άρεσε καθόλου είναι το νέο ασύρματο. Έχω ένα μικρό usb innovator για περιπτώσεις ανάγκης. Αυτό μου θυμίζει και το καινούργιο ασύρματο!

Υπογραφή 

MyBlog

Προφιλ

Δημοσιεύθηκε στις: 20 August 2007 11:01 AM   [ Αγνοήστε ]   [ # 2 ]
Administrator
RankRank
Εγγράφθηκε  2007-02-02

Το engadget όντως έκανε επιτυχία, το είπε κι ο Στήβ. Εμφανισιακά δεν μου αρέσει ιδιαίτερα. Αν είναι καλύτερο από το προηγούμενο θα το δείξει στην πράξη. Πάντως δεν ξέρω αν συμφωνώ πλέον με την φιλοσοφία όλο και πιο λεπτή σχεδίαδη. Πρέπει κάπου να σκεφθούμε και την χρηστικότητα. Είναι εργονομικό το νέο πληκτρολόγιο; Θα το χρησιμοποιήσουμε και θα δούμε. Για το ασύρματο είναι εκ διαμέτρου αντίθετος για το κόμπακτ. Το έχω πεί ήδη σε σχετική δημοσίευση στο blog.

Υπογραφή 

Φασούλι το φασούλι, δεν γίνονται περιουσίες, γίνονται φασολάδες!

Προφιλ