Itunes+sorting
Δημοσιεύθηκε στις: 25 April 2008 01:36 PM   [ Αγνοήστε ]  
Newbie
Rank
Εγγράφθηκε  2008-04-25

Γεια χαρά σε όλους.

Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα στο Itunes: όταν εισάγω ένα άλμπουμ που βρίσκεται σε κάποιο φάκελο, όλα καλά. Αν τώρα σε κάποιο φάκελο εχω ένα άλμπουμ που είναι συλλογή, π.χ., ή τέλος πάντων δεν είναι από τον ίδιο καλλιτέχνη, εμφανίζει τα κομμάτια σαν ξεχωριστά άλμπουμς. Κι ενώ το πεδίο album είναι το ίδιο, εκείνο επιμένει να τα βάζει χωριστά!  mad

Η μόνη πρόχειρη λύση που έχω βρει είναι να σβήνω σε κάθε κομμάτι το artist. Τότε το κομμάτι προστίθεται στα ήδη υπάρχοντα, μέχρι να μπουν όλα μαζί, χωρίς καλλιτέχνη πλεον, στο ίδιο άλμπουμ. Κάποιος χρήστης μου πρότεινε να χρησιμοποιήσω το tritag για να παίξω με τα tags αλλά δεν έβγαλα άκρη και είναι πολύ ενοχλητικό, ειδικά όταν εισάγεις έναν φάκελο με τα κομμάτια από συλλογή 2 δίσκων!

Υπάρχει κάποια επιλογή που να λέει πως θέλω να ταξινομούνται τα κομμάτια, γιατί απο τις προτιμήσεις δεν βρήκα κάτι τέτοιο.

Αν κάποιος ξέρει κάτι που μπορεί να βοηθήσει…

Ευχαριστώ πολύ.

Προφίλ

Δημοσιεύθηκε στις: 25 April 2008 02:51 PM   [ Αγνοήστε ]   [ # 1 ]  
Administrator
RankRankRankRank
Εγγράφθηκε  2007-02-02

Γειά σου φίλε μου και καλό Πάσχα!

Καλό είναι να κρατήσεις τα tags όπως πρέπει. Δηλ. να έχεις τους διαφορετικούς καλλιτέχνες αλλά το ίδιο άλμπουμ.

Προφανώς σου εμφανίζει τα άλμπουμς διαφορετικά ανά καλλιτέχνη επειδή έχεις επιλέξει sorting ανά καλλιτέχνη. Αν επιλέξεις sorting ανά άλμπουμ (δές screenshot) θα στα δείχνει όλα μαζί ανεξαρτήτως καλλιτέχνη. Από κεί και πέρα μπορείς με δεξί κλικ να βάλεις στο πεδίο Album Artist ώς Various Artists οπότε θα στα τοποθετεί μαζί ανά άλμπουμ (δές screenshot).

Συνημμένα Εικόνας
Picture 2.pngPicture 1.png
 Υπογραφή 

“Φασούλι το φασούλι, δεν γίνονται περιουσίες, γίνονται φασολάδες!”

Προφίλ

Δημοσιεύθηκε στις: 25 April 2008 03:26 PM   [ Αγνοήστε ]   [ # 2 ]  
Newbie
Rank
Εγγράφθηκε  2008-04-25

Επιτέλους !!!

Δοκίμασα την πρώτη λύση - group by album - αλλά δεν δούλεψε. Το various artists έλυσε το πρόβλημα. Και κράτησε και τα ονόματα των καλλιτεχνών ! smile

Σευχαριστώ πολύ Μιχάλη. Καλή Ανάσταση, και του χρόνου.

Προφίλ

Δημοσιεύθηκε στις: 25 April 2008 05:14 PM   [ Αγνοήστε ]   [ # 3 ]  
Administrator
RankRankRankRank
Εγγράφθηκε  2007-02-02

Να ‘σαι καλά! Καλή Ανάσταση, με υγεία!

Υπογραφή 

“Φασούλι το φασούλι, δεν γίνονται περιουσίες, γίνονται φασολάδες!”

Προφίλ