Mac OS X 10.5.3 build 9D29
Δημοσιεύθηκε στις: 13 May 2008 09:21 AM   [ Αγνοήστε ]  
Administrator
RankRankRank
Εγγράφθηκε  2007-02-02

Υπό κατασκευή βρίσκεται η επόμενη έκδοση του Mac OS X Leopard και στα χέρια των προγραμματιστών δώθηκε πρόσφατα μία ακόμη δοκιμαστική έκδοση (build 9D29). H τελευταία έκδοση διορθώνει μια σειρά από προβλήματα (bugs) του λειτουργικού και προσθέτει μια επιπλέον επιλογή στο Time Machine που αφορά αποκλειστικά την λειτουργία του προγράμματος για τους φορητούς υπολογιστές.

Στην σημερινή έκδοση του Leopard(10.5.2) η λειτουργία του Time Machine διακόπτεται στους φορητούς υπολογιστές όταν δεν είναι συνδεδεμένοι με το ρεύμα. Στην δοκιμαστική έκδοση η Apple προσθέτει την επιλογή εκτέλεσης των backups μέσω του Time Machine ακόμη κι όταν ο φορητός λειτουργεί από την μπαταρία, η οποία όμως αρχικά είναι απενεργοποιημένη.

Μάλλον η δοκιμαστική έκδοση 9D29 είναι και η τελευταία πριν την διάθεση της αναβάθμισης του λειτουργικού στον τελικό χρήστη.

image

Υπογραφή 

“Φασούλι το φασούλι, δεν γίνονται περιουσίες, γίνονται φασολάδες!”

Προφίλ

Δημοσιεύθηκε στις: 13 May 2008 02:00 PM   [ Αγνοήστε ]   [ # 1 ]  
New MacLifer
Rank
Εγγράφθηκε  2008-01-24

Για να είμαι ειλικρινής το Time Machine είναι το μοναδικό από τα κραυγαλέα νέα χαρακτηριστικά του Leopard που δεν έχω χρησιμοποιήσει! Οπότε δε μου λέει κάτι η νέα επιλογή! Τα bugs που θα διορθωθουν ειναι το καλύτερο χαρακτηριστικό!

Προφίλ

Δημοσιεύθηκε στις: 13 May 2008 02:10 PM   [ Αγνοήστε ]   [ # 2 ]  
Administrator
RankRankRank
Εγγράφθηκε  2007-02-02

Καλά ούτε κι εγώ το χρησιμοποιώ παντού γιατί δεν βολεύει την ροή των εργασιών που πραγματοποιώ με τους υπολογιστές μου. Σε άλλες περιπτώσεις βολεύει αρκετά οπότε κάθε βελτίωση είναι most welcome. Τώρα όσον αφορά το εν λόγω χαρακτηριστικό που προστέθηκε, ήταν αίτημα αρκετών χρηστών και μπράβο στην apple που πραγματοποιεί τα “θέλω” μας. Φυσικά όπως είπες κι εσύ η βελτίωση και σταθερότητα του λειτουργικού είναι το #1!

Υπογραφή 

Προφίλ

Δημοσιεύθηκε στις: 13 May 2008 02:21 PM   [ Αγνοήστε ]   [ # 3 ]  
New MacLifer
Rank
Εγγράφθηκε  2008-01-24

Δε ξέρω αν είναι η ιδέα μου (μιας και είμαι νιούφης tongue laugh) αλλά με κάθε έκδοση σχεδόν προσφέρει έστω και ένα νέο χαρακτηριστικό πέρα από τα παραδοσιακά bug fixes και υποστήριξη περισσοτέρων συσκευών. Συνέβαινε το ίδιο και στο Tiger?

Προφίλ

Δημοσιεύθηκε στις: 13 May 2008 02:57 PM   [ Αγνοήστε ]   [ # 4 ]  
Administrator
RankRankRank
Εγγράφθηκε  2007-02-02

Χμμ.. ακόμη είναι νωρίς για να πούμε πως έχουν προστεθεί ΤΑ χαρακτηριστικά στην λεοπάρδαλη. Μικρές βελτιώσεις ναί, όχι όμως και χαρακτηριστικά. Πάντως και οι προηγούμενες γενιές είχαν παρόμοιες προσθήκες πχ. το πρώτο που μου έρχεται στο μυαλό είναι στο 10.4.6 αν θυμάμαι καλά που προστέθηκαν νέα widgets στο dashboard. Κάτι ανάλογης “βαρύτητας” δεν έχουμε δεί στο Leopard ακόμη.

Υπογραφή 

Προφίλ