iPhone Hellas - 15 May 2008 10:16 PM
Δεν μπορώ να επιβεβαιώσω αλλά ούτε και να διαψεύσω την είδηση. Το ποστ αναρτήθηκε και κατέβηκε ύστερα από 1 περίπου ώρα. Όποιος θέλει το πιστεύει, όποιος θέλει το προσπερνάει σαν φήμη και όποιος θέλει το χλευάζει σαν μια προσπάθεια να σύρω κόσμο στο site. Ελπίζω να σας κάλυψα…
Και με το παραπάνω.
Αλλά νομίζω πως το “χλευάζει” είναι μάλλον βαρύς χαρακτηρισμός για την ελαφρότητα με την οποία αντιμετωπίσαμε την είδηση καλέ μου φίλε και κανείς από τους συμμετέχοντες στο παρόν thread δεν άφησε υπαινιγμούς για προσπάθειες συγκέντρωσης hits.
Απλά αστειευτήκαμε με την περιγραφή της είδησης όπως μας την μετέφερε το μέλος kargasg7 αφού άλλωστε δεν την είδαμε ιδίοις όμασι. Δηλαδή εσύ αν διάβαζες ότι το iPhone 2ης γενιάς υπάρχει κλειδωμένο σε ένα χρηματοκιβώτιο, από κάποιο στέλεχος, κάποιας εταιρίας, σε μία χώρα που δεν έχει κυκλοφορήσει κάν το 1ης γενιάς, με πόση σοβαρότητα θα το αντιμετώπιζες;
Από κεί και πέρα, νομίζω πως το ήθος του γράφων αλλά και η πολύχρονη παρουσία του MacLife.gr στον χώρο, ουδέποτε έχει δώσει δείγματα ειρωνίας, χλευασμού και υπονοούμενων για κανένα θέμα, κανένα πρόσωπο και για οποιονδήποτε λόγο ή έχει επιτρέψει παρόμοιες τακτικές. Γι’ αυτό άλλωστε ενημέρωσα τους συνομιλητάς μας ότι ο συντάκτης του κειμένου αποτελεί μέλος μας και είναι ο αρμοδιότερος όλων να μας διευκρινίσει τα πεπραγμένα
Φιλικά πάντα.