iLife ‘08
Δημοσιεύθηκε στις: 13 August 2007 03:10 AM   [ Αγνοήστε ]  
Newbie
Rank
Εγγράφθηκε  2007-07-09

Χαρούμενος χρήστης πλέον του iLife 08 έχω μερικές απορίες σχετικά με το iMovie την καλύτερη εφαρμογή του πακέτου με διαφορά για μένα.
Σε γενικές γραμμές το iLife 08 είναι αρκετά βελτιωμένο σε σχέση με τον 06. To iPhoto 06 δεν το είχα χρησιμοποιήσει ποτέ αλλά το 08 άρχισα να το δουλεύω και μάλιστα μου φαίνεται περίεργο.

Τέλος πάντων. Το πρόβλημά μου με το iMovie 08 είναι οτι δεν μπορώ να κάνω import .mov αρχεία video.Όταν πάω να κάνω import from file δεν με αφήνει να κάνω click στα .mov...ξέρει κανείς τι μπορεί να συμβαίνει?
Ευχαριστώ εκ τον πρωτέρον.
Update...Λοιπόν τα video που θέλω να βάλω μέσα στο iMovie 08 είναι τραβηγμένα απο την ψηφιακή μου… Το iMovie 06 τα παίρνει κανονικά, αλλά το 08 με τίποτα...To μόνο που έχω βρει και κάνω είναι να βάζω ένα video στο iMovie 06 και να το κάνω export...έτσι το 08 τα βλέπει κανονικά και με αφήνει να τα κάνω import.Περίεργα πράγματα…

Υπογραφή 

Άσχημο να μην μπορείς να βάλεις εικόνα εδώ >.<
Xbox Life - Ελληνικό Blog Για Το XBox 360

Προφιλ

Δημοσιεύθηκε στις: 20 August 2007 11:29 AM   [ Αγνοήστε ]   [ # 1 ]  
Administrator
RankRank
Εγγράφθηκε  2007-02-02

Δυστηχώς εγώ σήμερα γύρισα από διακοπές και δεν έχω προλάβει να πάρω στα χέρια μου το νέο πακέτο για να σε βοηθήσω. Ελπίζω να τρέχουν και άλλοι την ‘08 έκδοση.

Υπογραφή 

Φασούλι το φασούλι, δεν γίνονται περιουσίες, γίνονται φασολάδες!

Προφιλ