Καταρχάς, καλησπέρα σε όλους! Συγχαρητήρια για την πολύ καλή δουλειά που κάνετε όλοι στο site.
Έχω αποφασίσει εδώ και λίγο καιρό να μπω και εγώ στον κόσμο της Apple. Ιδίως τώρα με την κυκλοφορία του
νέου iMac, είμαι σχεδόν σίγουρος. Απλώς έχω μερικές απορίες…
1. Σκέφτομαι να πάρω το νέο 24’’ iMac, που βγαίνει γύρω στα 1900 Ευρώ. Επειδή είμαι γραφίστας και θέλω
να χρησιμοποιώ κυρίως τα προγράμματα της Adobe, πιστεύετε ότι είναι καλή επιλογή?
2. Το ξέρω ότι πλέον μπορεί κάποιος να τρέξει και Windows στα Mac. Δεν το θέλω καθόλου
να το κάνω αυτό, αλλά μάλλον θα αναγκαστώ αφού θέλω να χρησιμοποιώ το Corel Draw το οποίο
δεν κυκλοφορεί για Mac. Το έχει κάνει κάποιος αυτό και ξέρει αν τρέχει κανονικά το Corel?
3. Ένα άλλο θέμα είναι οι γραμματοσειρές. Αυτές που έχω στο PC, μπορώ να τις μεταφέρω κανονικά στο Mac?
4...και τέλος...το θέμα είναι από που. Επειδή μένω επαρχία (Ιωάννινα), αναγκαστικά θα πρέπει να πάω Αθήνα ή Θεσσαλονική.
Δεν θέλω να κάνω διαφήμιση, αλλά από μια έρευνα που έχω κάνει, πιστεύω ότι η Systemgraph και η Alphami είναι αρκετά καλές
εταιρείες. Κάποια πρόταση κάποιος? (Έστω και σε pm, για να μην θεωρηθεί διαφήμιση). Επίσης το Multirama κάνει άτοκες δόσεις?
Αυτά τα λίγα από έμενα. Ελπίζω για κάποιες απαντήσεις, γιατί πρέπει οπωσδήποτε να αγοράσω σύντομα υπολογιστή
και θα ήθελα κάποιες γνώμες. Φιλικά και ελπίζω να μην σας κούρασα.