Να βάλω κι εγώ την λίστα με τα αναμενόμενα και φημολογούμενα:
Φήμες:
- Το iPhone 2ης γενιάς με χαρακτηριστικά 3G και GPS σε παγκόσμια διάθεση
- Sneak peak από το Mac OS X 10.6 “Snow” Leopard την επόμενη έκδοση του λειτουργικού
- MobileMe: ο αντικαταστάτης της υπηρεσίας dot.Mac με πολλά καινούργια χαρακτηριστικά και ασύρματο συγχρονισμό από το iPhone
- MacTablet (έχει μια θέση στις φήμες σε κάθε event)
- (;) Η συσκευή/υπολογιστής αίνιγμα. Κάτι που πλανιέται στον αέρα και δεν είναι το MacBook Air
- Νέο Mac mini;
Facts:
- Θα δούμε την τελική έκδοση του iPhone SDK
- Την 2η έκδοση του iPhone OS
- To App Store
- Τις εφαρμογές των προγραμματιστών.
- Η ανακοίνωση διάθεσης του iPhone σε πολλές χώρες
Όπως και να έχει εγώ έπεσα έξω που περίμενα λανσάρισμα του iPhone 2ης γενιάς πριν από το event. Μένει τυπικά να επιβεβαιωθεί ο Μιχάλης που έλεγε για την εμφάνισή του στο WWDC
Ναι είδα πρίν από μία έβδομάδα είδα μία Photo με 2 σκέτες οθώνες μία κανόνική και μιά πιο μικρή.. Δεν θυμάμε που ακριβώς γιατί είταν link και πάτησα για τις δω..
Δεν νομίζω πάντως να ειπάρχει κάτι τέτοιο αλλά με αυτή την εταιρία ποτέ δεν ξέρεις…
Μ’ αυτή σου την δήλωση άρχισα να σε συμπαθώ ιδιαίτερα!
Χε χε!! Νασε καλά!!
Μα έτσι είναι..
Τώρα όσο αφορά την τρομερή αλλάγη του mac mini με το mac fusion λέτε να είναι μόνο εξωτερικά η θα δούμε και κάποια αλλαγή και μέσα του και δεν μιλάω για την ταχύτητα αλλά για καλύτερη κάρτα γραφικών και περισσότερη μνήμη..
Και ένα άλλο θέμα είναι η version.
Δεν είναι λίγο γρήγορη η αλλαγή του 10.5 σε 10.6 αν ισχείει…
Περί Mac fusion λέγεται πως απευθύνεται σε developers. Αραγε να κυκλοφορήσει η Apple έναν υπολογιστή που αφορά αποκλειστικά την κοινότητα των προγραμματιστών;
Οσον αφορά την version του OS X όχι δεν είναι σύντομα. Αν κυκλοφορήσει όπως φημολογείται περί τον Ιανουάριο, είναι right on time! Δές το σχετικό μήνυμα που είχα δημοσιεύσει εδώ.
Καλά ε, μας τα έχουν κάνει τσουρέκια εκεί στο WWDC! Μία ώρα τώρα όπως λέει και το MacLife στη μετάδωση δείχνουν το τίποτα (από αυτά που μας ενδιαφέρουν)!
Καλα φαγαμε μεγαλο ξενερωμα, δυο ωρες περιμεναμε και τελικα περα απο ifhone δεν ειδαμε και τιποτα αλλο. Τωρα ποτε θα το φερουν στην Ελλαδα, καλα χριστουγεννα το κοβω…