andreaseto - 13 June 2008 01:18 PM
Από όσο ξέρω όχι. Αλλά να σου πω την αλήθεια μου φαίνεται δύσκολο να υπάρχει και μάλιστα μου έκανε εντύπωση που υπήρχε πριν από 3 χρόνια. Όσο και να αυξάνονται τωρα οι κάτοχοι mac
η αλήθεια είναι ότι αν έβγαινε ένα νέο περιοδικό (ή αν συνεχίζεται το macland) σίγουρα δε θα είχε πωλήσεις ιδιαίτερες μιας και πλέον υπάρχει το internet και τα forums. Εγώ προσωπικά δε θα το έπαιρνα.
Μου αρκεί ένα περιοδικό υπολογιστών που παίρνω (και συνηθίζει να δίνει και υλικό για mac αλλά και να παρουσιάζει θέματα για mac ή προϊόντα) ώστε να ξέρω τι μου γίνεται γενικώς σε όλη την βιομηχανία και όχι μόνο στον κόσμο του mac.
Οχι νομιζω οτι εισαι λαθος. Μπορει να υπαρχει το ιντερνετ αλλα ειναι αλλη χαρη ενα περιοδικο.Εκτος αυτου το λεσ και εσυ οτι εξακολουθεις να αγοραζεις περιοδικο. Οπως και εγω αλωστε εξακολουθω να αγοραζω περιοδικο για υπολογιστες. Αλωστε οι πωλησεις αυτον των περιοδικων ειναι πολυ μεγαλες στην Ελλαδα. τωρα βεβαια μπορει να υπαρχει μεγαλη αντοιστιχεια μεταξυ χρηστων pc και mac αλλα ενα περιοδικακι ακομα και σε διμηνη εκδοση πιστευω οτι θα μπορουσε να παει καλα.