Το πηρα και εγω απλα την πεμπτη θα το εχω στα χερια μου.Μου το καθυστερουν λογο του οτι εκανα φορητοτητα για το νουμερο μου και πρεπει να περασουν καποιες μερες…
Είχα σκοπό να το πάρω σε κάποια φάση, είτε από Vodafone Ελλάδας, είτε από εξωτερικό, αλλά λόγω των προβλημάτων που ένα ένα βγαίνουν στη δημοσιότητα, το καθυστερώ μέχρι να λυθούν και ελπίζοντας να μη βγούν άλλα
Είχα σκοπό να το πάρω σε κάποια φάση, είτε από Vodafone Ελλάδας, είτε από εξωτερικό, αλλά λόγω των προβλημάτων που ένα ένα βγαίνουν στη δημοσιότητα, το καθυστερώ μέχρι να λυθούν και ελπίζοντας να μη βγούν άλλα
Θα το πάρω όταν οι απανταχού hackers/developers (ή μακάρι οι ίδιοι προγραμματιστές της apple) βρουν τρόπο κάνουν το bluetooth πλήρως λειτουργικό. Η αναφορά του bluetooth στα χαρακτηριστικά της συσκευής αυτή τη στιγμή είναι μόνο και μόνο για να χαμε να λέγαμε.
Το πηρα τελικα παιδια και εχω παθει πλακα...,μαυρο στα 16 γιγα ωστοσο με ολα αυτα που διαβαζω για ελλατωματα αγχωνομαι και ευχομαι να μην μου βγει κατι…
Εγώ μόλις το πήρα την παρασκευή δηλαδή και το φορτίζω τώρα,πήρα το iPhone 3G 16Gb White,το χρώμα δεν παίζεται παιδιά πολύ ωραίο.
Τρελάθηκα μόλις πήγα να βάλω την κάρτα της WIND, μου έβγαζε κάτι στην οθόνη με usb και ένα itunes και Sim ότι είναι κλειδωμένη πάταγα κι εγώ το pass της Sim αλλά τίποτα μέχρι που μου έμειναν άλλες 2 προσπάθειες, και πήρα την vodafone αμέσως, και μου είπε ότι πρέπει να μπει πρώτα το itunes και μετά θα δει την κάρτα Sim, οποιαδήποτε δικτύου και αν είναι τότε μόνο ηρέμησα.
Περισσότερα θα σας πω μόλις το δουλέψω.
Συνημμένα Εικόνας
Κάντε κλικ στο thumbnail για να δείτε ολόκληρη την εικόνα
Κατ’ αρχήν φίλε lrbill, καλώς ήλθες στη παρέα μας και καλή διαμονή !.
Σε παρακαλώ - αν δεν το έχεις ήδη κάνει - να ρίξεις μια ματιά στους κανόνες λειτουργίας των forums, ώστε να συμβάλεις κι εσύ στην εύρυθμη λειτουργία τους.
Επίσης, κάνε σε παρακαλώ μία δημοσίευση εδώ, όπου συστήνονται τα νέα μέλη.
Εγώ μόλις το πήρα την παρασκευή δηλαδή και το φορτίζω τώρα,πήρα το iPhone 3G 16Gb White,το χρώμα δεν παίζεται παιδιά πολύ ωραίο.
Τρελάθηκα μόλις πήγα να βάλω την κάρτα της WIND, μου έβγαζε κάτι στην οθόνη με usb και ένα itunes και Sim ότι είναι κλειδωμένη πάταγα κι εγώ το pass της Sim αλλά τίποτα μέχρι που μου έμειναν άλλες 2 προσπάθειες, και πήρα την vodafone αμέσως, και μου είπε ότι πρέπει να μπει πρώτα το itunes και μετά θα δει την κάρτα Sim, οποιαδήποτε δικτύου και αν είναι τότε μόνο ηρέμησα.