Απ’ ότι φαίνεται στο demo-video, κάνει δουλειά. Λέω να το παραγγείλω για το 13άρι book μου. Ομως, επειδή θα πιάσει περίπου 35 €, θάθελα να ρωτήσω αν τόχει ήδη κάποιος, αν όντως αξίζει να το πάρει κανείς.
Εγώ την έχω παραγγείλει για iPhone 3G. Δεν έχει έρθει ακόμη. Περιμένω να έρθει για να κάνουμε και το σχετικό review. Σε κάθε περίπτωση το υλικό φαίνεται απρόσβλητο. Η τοποθέτηση με ανησυχεί αλλά φαίνεται βατή, τουλάχιστον για τα δικά μου δεδομένα.
Οποιος το αποφασίσει τουλάχιστον ας κάνει κλικ από τα μπάννερ μας για να βγάλουμε κι εμείς κανά φράγκο! Ελα....
Και βέβαια θα ευλογήσουμε τα γένια μας !. Λοιπόν, δε βαριέσαι θα το παραγγείλω, να βοηθήσω και στο review. Να δούμε πάντως αν θα φιλοτιμηθούν και μας στείλουν κανένα δώρο για τον κόπο μας !.
Οποιος άλλος σκοπεύει να παραγγείλει το Invisible Shield από τα banner μας, υπάρχουν δύο ακόμη κωδικοί για έκπτωση 20% που μπορώ να σας διαθέσω. Ας μου στείλει ΠΜ όποιος ενδιαφέρεται.
Οποιος άλλος σκοπεύει να παραγγείλει το Invisible Shield από τα banner μας, υπάρχουν δύο ακόμη κωδικοί για έκπτωση 20% που μπορώ να σας διαθέσω. Ας μου στείλει ΠΜ όποιος ενδιαφέρεται.
Καλημέρα για δες λίγο τα pm σου
Τα είδα τα ΠΜ μου αλλά δεν έχω μήνυμα από εσένα φίλε μου. Δεν πειράζει όμως, σου στέλνω τον κωδικό έκπτωσης.
Μιχάλη αν μπορείς στείλε και σε μένα ένα (αν σου έμειναν). Ενδιαφέρομαι για ένα για το 13 μου macbook κι ένα για το ipod nano. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Μιχάλη αν μπορείς στείλε και σε μένα ένα (αν σου έμειναν). Ενδιαφέρομαι για ένα για το 13 μου macbook κι ένα για το ipod nano. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.