Νεα ipod nano και touch
Δημοσιεύθηκε στις: 15 September 2007 12:18 PM   [ Αγνοήστε ]  
Jr. MacLifer
RankRank
Εγγράφθηκε  2007-09-06

Ανακοινωνθηκαν οι τιμες και τα μοντελα απο την rainbow για τα ipod touch και τα ipod nano.

Συνημμένα Εικόνας
cp_top_iPodfamily_nano.jpgcp_top_iPodfamily_touch.jpg
 Υπογραφή 
Προφίλ

Δημοσιεύθηκε στις: 07 November 2007 04:59 PM   [ Αγνοήστε ]   [ # 1 ]  
New MacLifer
Rank
Εγγράφθηκε  2007-11-07

Γεια σας παιδιά θέλω να σας ρωτησω κάτι: Αν αγοράσω το iPod Touch απ’το http://www.amazon.co.uk/ θα έχω θέμα με τελωνείο?
Απαντήστε pls ώστε να το παραγγείλω άφοβα.Thx.

Προφίλ

Δημοσιεύθηκε στις: 07 November 2007 05:13 PM   [ Αγνοήστε ]   [ # 2 ]  
Administrator
RankRankRank
Εγγράφθηκε  2007-02-02

Φίλε μου αρχικά καλώς ήλθες στο φόρουμ του MacLife. welcome

Πρόβλημα με το τελωνείο δεν θα έχει αφού η Αγγλία είναι μέλος της Ευρωπαϊκής Ενωσης. Δυστηχώς όμως το amazon.co.uk δεν στέλνει iPod και παρεμφερείς συσκευές εκτός Αγγλίας.

Αν θέλεις οπωσδήποτε να το παραγγείλεις από το εξωτερικό κι όχι στην Ελλάδα τότε μπορείς να δοκιμάσεις αυτό. Οπως βλέπω έχουν άμεσα στόκ.

Υπογραφή 

“Φασούλι το φασούλι, δεν γίνονται περιουσίες, γίνονται φασολάδες!”

Προφίλ

Δημοσιεύθηκε στις: 07 November 2007 06:57 PM   [ Αγνοήστε ]   [ # 3 ]  
New MacLifer
Rank
Εγγράφθηκε  2007-11-07

Thanx φίλος. Ελπίζω να μην τσεκάρουν αμέσως τα χρήματα γιατί αύριο πρωί πρωί θα τα βάλω στη χρεωστική μου.

Προφίλ

Δημοσιεύθηκε στις: 08 November 2007 03:16 PM   [ Αγνοήστε ]   [ # 4 ]  
New MacLifer
Rank
Εγγράφθηκε  2007-11-07

Tι ελεϊνό site ρε παιδιά...Έβαλα τα λεφτά στη χρεωστική(τα οποία ως γνωστόν δεν παίρνονται πίσω) μου ζήτησαν fax με τις δύο όψεις της, διεύθυνση, όνομα και υπογραφή το έστειλα και μου λέει οτι δεν ταυτίζονται τα στοιχεία!!! Έτσι τώρα έχω 340Ευρά άχρηστα στην τράπεζα και έχω μείνει με το π***** στο χέρι…

Προφίλ

Δημοσιεύθηκε στις: 08 November 2007 08:42 PM   [ Αγνοήστε ]   [ # 5 ]  
Administrator
RankRankRank
Εγγράφθηκε  2007-02-02
dt(x,y)=0 - 08 November 2007 03:16 PM

Tι ελεϊνό site ρε παιδιά...Έβαλα τα λεφτά στη χρεωστική(τα οποία ως γνωστόν δεν παίρνονται πίσω) μου ζήτησαν fax με τις δύο όψεις της, διεύθυνση, όνομα και υπογραφή το έστειλα και μου λέει οτι δεν ταυτίζονται τα στοιχεία!!! Έτσι τώρα έχω 340Ευρά άχρηστα στην τράπεζα και έχω μείνει με το π***** στο χέρι…

Το ίδιο είχαν ζητήσει κι από εμένα αλλά δεν προέκυψε τέτοιο πρόβλημα. Προφανώς σου ζητάνε τα στοιχεία για την δική σου ασφάλεια. Τώρα γιατί δεν ταυτίζονται τα στοιχεία σου δεν μπορώ να γνωρίζω αλλά για να το λένε κάποιο πρόβλημα θα υπάρχει. Χαλάρωσε και επικοινώνησε μαζί τους για να επιλύσετε το πρόβλημα.

Υπογραφή 

“Φασούλι το φασούλι, δεν γίνονται περιουσίες, γίνονται φασολάδες!”

Προφίλ

Δημοσιεύθηκε στις: 09 November 2007 01:48 AM   [ Αγνοήστε ]   [ # 6 ]  
New MacLifer
Rank
Εγγράφθηκε  2007-11-07

Κοίτα να δεις ρε από τη βλακεία προέκυψε πρόβλημα… Έπρεπε να υπογράψω ΠΑΝΩ στην κάρτα, πράγμα που δεν κατάλαβα διότι δεν μου έχει ξαναζητηθεί και ούτε αυτός μου το έκανε ξεκάθαρο εξαρχής. Πλέον δε γίνεται τίποτα… Θα περιμένω λοιπόν να έρθει Ελλάδα τέλη Νοέμβρη…

Προφίλ

Δημοσιεύθηκε στις: 09 November 2007 02:21 PM   [ Αγνοήστε ]   [ # 7 ]  
New MacLifer
Rank
Εγγράφθηκε  2007-11-07

Κανένα άλλο e-shop ξέρετε παιδιά?

Προφίλ