itunes 7.3 problems
Δημοσιεύθηκε στις: 09 July 2007 08:22 AM   [ Αγνοήστε ]  
New MacLifer
Rank
Εγγράφθηκε  2007-07-09

kalimera....
proto post stin katigoria...ante kali arxi…

tha ithela na rotiso an paratirisate kapia problimata sxetika me to sortarisma ton artists sto itunes 7.3…
kai den leo gia to oti oi artists poy exoun eidikous xaraktires pigan sto telos tis listas (px. !!!) oute to oti den ipologizontai sto sortarisma ta eisagogika....
paratirisa problimata tou stil oti moy emfanizei 2 fores enan artist...alles fores apli epanalipsi pou kai oi dio anafores ston artist periexoun akribos ta idia albums,songs...eno alles fores stin proti anafora periexei ta misa albums,songs kai i epomeni ta ipoloipa..
dokimasa na recreate tin library meso tou xml arxriou...alla tipota…

kamia idea??

Προφίλ

Δημοσιεύθηκε στις: 09 July 2007 08:54 AM   [ Αγνοήστε ]   [ # 1 ]  
Administrator
RankRankRank
Εγγράφθηκε  2007-02-02

Φίλε belle καλώς ήλθες και σε ευχαριστούμε για τις ευχές.

Να σου υπενθυμίσω απλώς πως τα greeklish δεν επιτρέπονται για ευνόητους λόγους. Θα σε παραπέμψω σχετικά στους Κανόνες Λειτουργίας του φόρουμ.

Πάμε τώρα στην ερώτησή σου. Εγώ στην δική μου Library εντός του iTunes δεν έχω παρατηρήσει κάτι τέτοιο. Σε ποιά από τις τρείς μεθόδους εμφάνισης των τραγουδιών σου αναφέρεσαι (cover flow, list, album);

Δεν γνωρίζω να άλλαξε κάτι με την έκδοση 7.3 εκτός της προσθήκης για υποστήριξη του iPhone.

Υπογραφή 

“Φασούλι το φασούλι, δεν γίνονται περιουσίες, γίνονται φασολάδες!”

Προφίλ

Δημοσιεύθηκε στις: 09 July 2007 11:41 AM   [ Αγνοήστε ]   [ # 2 ]  
New MacLifer
Rank
Εγγράφθηκε  2007-04-13

Εγώ ξέρω ότι κάποια πραγματάκια άλλαξαν… αυτό που παρατηρώ εγώ είναι ότι όσοι καλλιτέχνες αρχίζουν με αριθμό (πχ 9Lazy9) πηγαίνουν στο τέλος, μετά ακόμα κι από τους καλλιτέχνες με ελληνικούς χαρακτήρες. Δεν ξέρω όμως αν εννοείς αυτό. Προβλήματα σαν το δικό σου δεν παρατήρησα…

Υπογραφή 

παυσίφωνο

Προφίλ

Δημοσιεύθηκε στις: 09 July 2007 12:01 PM   [ Αγνοήστε ]   [ # 3 ]  
New MacLifer
Rank
Εγγράφθηκε  2007-07-09

Γειά σας και απο εμένα, είναι το πρώτο μου post εδώ και εύχομαι πραγματικά τα καλύτερα για το Forum.

Στο θέμα μας τώρα.. Εγώ παρατήρησα αυτό που λες με το iTunes 7.3, αλλά στο iPod. Συγκεκριμένα, είχα βάλει προχθές το iPod να φορτίζει από τον υπολογιστή, μετά παρατήρησα ότι ένα album το είχε δυο φορές μέσα το iPod. Κοίταξα στο iTunes, αλλά απο ότι είδα όλα ήταν καλά. Το album βρισκόταν εκεί μόνο μια φορά. Πρέπει να έχει σχέση με αυτό που σου κάνει και εσένα δεν ξέρω. To iTunes πάντως απο μόνο του δε μου έχει δημιουργήσει ποτέ παρόμοιο πρόβλημα.

Πάντως δεν έχω ιδέα γιατί το κανεί να σου πω την αλήθεια..

Υπογραφή 

“You get the feeling that Microsoft’s managers put Mac OS X on an easel and told the programmers, ‘Copy that’.” New York Times

Προφίλ

Δημοσιεύθηκε στις: 09 July 2007 02:07 PM   [ Αγνοήστε ]   [ # 4 ]  
Administrator
RankRankRank
Εγγράφθηκε  2007-02-02

Πάντως παιδιά είναι γεγονός ότι η Apple μας τα έχει μπλέξει λίγο με τις κατατάξεις των τραγουδιών/artists/άλμπουμ στο iTunes, αφού έχει συμπεριλάβει πλήθος παραμέτρων για την σωστη κατάταξη στις λίστες ή το iPod. Θέλει αρκετή προσοχή στην καταγραφή των στοιχείων ώστε να κατηγοριοποιούνται σωστά. Δείτε λίγο τα screenshots…

Συνημμένα Εικόνας
itunes_preferences1.pngitunes_preferences2.png
 Υπογραφή 

Προφίλ

Δημοσιεύθηκε στις: 10 July 2007 12:19 AM   [ Αγνοήστε ]   [ # 5 ]  
New MacLifer
Rank
Εγγράφθηκε  2007-07-09

μπράβο ρε Μιχάλη...αυτό ήταν τελικά....υπήρχε διαφορετικό sorting στο Sorting Tab το οποιο δεν το έβλεπα διοτι έκανα Get Info αφού είχα επιλέξει όλα τα τραγούδια του album…

πρέπει να αρχίσω να καθαρίζω αυτά τα tags....σε 160GB mp3...κανένα script κατά νου;

και σόρρυ για τα γκρίκλις

Προφίλ

Δημοσιεύθηκε στις: 10 July 2007 10:09 AM   [ Αγνοήστε ]   [ # 6 ]  
Administrator
RankRankRank
Εγγράφθηκε  2007-02-02
belle - 10 July 2007 12:19 AM

μπράβο ρε Μιχάλη...αυτό ήταν τελικά....υπήρχε διαφορετικό sorting στο Sorting Tab το οποιο δεν το έβλεπα διοτι έκανα Get Info αφού είχα επιλέξει όλα τα τραγούδια του album…

πρέπει να αρχίσω να καθαρίζω αυτά τα tags....σε 160GB mp3...κανένα script κατά νου;

και σόρρυ για τα γκρίκλις

Συγχωρεμένος! cheese

Εγώ δεν ξέρω κανένα script. Για κάνε κανένα google!

Υπογραφή 

Προφίλ

Δημοσιεύθηκε στις: 10 December 2007 01:12 AM   [ Αγνοήστε ]   [ # 7 ]  
New MacLifer
Rank
Εγγράφθηκε  2007-11-07

Ξέρετε γιατί κάποια videos παίζουν στο itunes lagαροντας ενώ στον wmp κανονικά?

Προφίλ

Δημοσιεύθηκε στις: 10 December 2007 10:00 AM   [ Αγνοήστε ]   [ # 8 ]  
Administrator
RankRankRank
Εγγράφθηκε  2007-02-02

Αρχεία βίντεο σε τι φορμά;

Υπογραφή 

Προφίλ

Δημοσιεύθηκε στις: 10 December 2007 03:05 PM   [ Αγνοήστε ]   [ # 9 ]  
New MacLifer
Rank