Logitech Z-5500 Digital
Δημοσιεύθηκε στις: 27 September 2007 01:13 AM   [ Αγνοήστε ]  
New MacLifer
Rank
Εγγράφθηκε  2007-07-09

Τελευταία σκέφτομαι να αγοράσω ηχεία για τον καινούριο μου iMac και μάλλον έχω καταλήξει στα Logitech Z-5500 Digital. Απο ότι έχω διαβάσει απο reviews στο internet είναι πολύ καλά ηχεία όπως και η Logitech κορυφαία εταιρεία στο χώρο.

Αυτό που θέλω να ρωτήσω γενικά αν ξέρει κάποιος, γιατί είμαι λίγο άσχετος στο όλο θέμα, είναι αν χρειάζεται κάποιον adapter ή κάποιο καλώδιο γενικά που να πωλείται ξεχωριστά για να συνδεθεί αυτό το σύστημα ηχείων με τον iMac. Έψαξα στο internet, αλλά δεν βρήκα πουθενά απάντηση. Πάντως στο site η Logitech λέει ότι είναι συμβατά με Mac.

Όποιος ξέρει κάτι παρακαλώ ας με βοηθήσει.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Υπογραφή 

“You get the feeling that Microsoft’s managers put Mac OS X on an easel and told the programmers, ‘Copy that’.” New York Times

Προφίλ

Δημοσιεύθηκε στις: 27 September 2007 01:22 AM   [ Αγνοήστε ]   [ # 1 ]  
Jr. MacLifer
RankRank
Εγγράφθηκε  2007-09-06

Δεν πρεπει να χρειαζεσε καποιο καλωδιο θα το συνδεσεις με την ψηφιακη εξοδο του iMac και θα παιξουν τα ηχεια.
Αυτο που πρπει να δεις ειναι εαν θα αξιοποιησεις τα 5.1 ηχεια.

Υπογραφή 
Προφίλ

Δημοσιεύθηκε στις: 27 September 2007 01:31 AM   [ Αγνοήστε ]   [ # 2 ]  
New MacLifer
Rank
Εγγράφθηκε  2007-07-09

Ωραία αν δεν χρειάζονται κάτι παραπάνω τότε πολύ cool.

Ε βασικά, θα τα χρησιμοποιώ σε κάποια λιγοστά παιχνίδια που παίζω, αλλά κυριότερα για ταινίες και για μουσική.

Υπογραφή 

“You get the feeling that Microsoft’s managers put Mac OS X on an easel and told the programmers, ‘Copy that’.” New York Times

Προφίλ

Δημοσιεύθηκε στις: 27 September 2007 01:37 AM   [ Αγνοήστε ]   [ # 3 ]  
Jr. MacLifer
RankRank
Εγγράφθηκε  2007-09-06

Ειναι παρα πολυ καλα ηχεια παντως.
Θα τα ευχαριστηθεις οσο δεν φανταζεσε.

Υπογραφή 
Προφίλ