και αρχίζουμε με τις ερωτήσεις του Nam3l3ss:
Έχεις ακούσει όντως τίποτα για ακουστικά με control, γιατί πραγματικά θα πρέπει να είναι άβολο όταν είσαι στο δρόμο.
Δυστυχώς ακόμα τίποτα! Ούτε στη σχετική σελίδα της Apple με τα accessories για iPod Touch υπάρχει κάτι. Επίσης από ότι διάβασα δε δουλεύουν τα ακουστικά του iPhone στο iPod Touch για να το ελέγχεις, ένω ένα παλιό Remote Control για iPod τέταρτης γενιάς που έχω δεν ταιρίαζει η συνδεσμολογία. Πιθανόν να βγει κάτι ανάλογο σε λίγο καιρό, οπότε υπομονή…
Οι εφαρμογές για iPhone δουλεύουν/θα δουλεύουν αργότερα με fixαρίσματα και στο Touch;
Αν εννοείς τις εφαρμογές τρίτων με το jailbreak/Installer.app, λογικά θα δουλεύουν ΟΤΑΝ καταφέρουν τα τζιμάνια να χακάρουν το firmware 1.1.1 τόσο για το iPhone όσο και για το iPod Touch. Μάλιστα εθεάθηκε στο Internet πακέτο των εφαρμογών που υπάρχουν στο iPhone αλλά απουσιάζουν στο iPod Touch (Mail.app, GoogleMaps κοκ) αλλά μείναμε με την… χαρά στο χέρι αφού το iPod Touch με το αναβαθμισμένο λειτουργικό του δεν επιτρέπει το Jailbreaking.
Όλες οι web εφαρμογές που έχω δοκιμάσει (κι είναι πολλές), δουλεύουν και στο iPod Touch χωρίς προβλήματα ασυμβατότητας πάντως.
[Η φωτεινότητα της οθόνης πως σου φάνηκε;
H οθόνη είναι πολύ φωτεινή ακόμα και κάτω από έντονη ηλιοφάνεια. Το σύστημα με την αυτόματη ένταση φωτεινότητας με αισθητήρα δουλεύει πολύ καλα! Μπορείς να λειτουργήσεις τη συσκευή σε όλες τις συνθήκες αλλά δε ξέρω αν θα είναι ευχάριστη η θέαση βίντεο στη παραλία :-D
Τα updates στο Touch γίνονται φαντάζομαι κανονικά, σωστά; Ακόμα και αν εγκαταστήσουμε αργότερα (λέμε τώρα) εφαρμογές από 3rd Party developers, δεν υπάρχει φόβος να brickαριστεί το iPod, σωστά;
Μιας και το iPod Touch δε χρειάζεται κάποιου είδους activation με servers της AT&T;ή O2 ή δε ξέρω ποιός Γερμανός θα φέρει το iPhone στην Ελλάδα, δε νομίζω να υπάρξει πρόβλημα με καταστροφή συσκευής. Το πολύ πολύ το καινούργιο update να σου εξαφανίσει τις εγκατεστημένες εφαρμογές. Βέβαια είναι πολύ νωρίς ακόμα για να είμαστε σίγουροι, αφού το iPod Touch ακόμα δεν έχει ξεπαρθενιαστεί
Και η απάντηση στον porwmeno:
mia erotisoula.H othonh se video pws ta paei?Eixa diavasei prin apo liges meres sto engadget oti ipirxe kapio provlima sta xrwmata se sigrish me to antoistixo video otan to paizeis ston ipologisth
Στα χέρια μου ήρθε το iPod Touch 38ης βδομάδας κατασκευής που σημαίνει ότι σύμφωνα με το προηγούμενο μας άρθρο, εδώ δεν είχε κάποιο πρόβλημα στην απεικόνιση του βίντεο. Έπειτα ακόμα και οι προβληματικές συσκευές, διορθώθηκαν με το firmware update 1.1.1 σύμφωνα με καθολικές μαρτυρίες των χρηστών με προβληματικές συσκευές.
Η οθόνη του iPod Touch είναι καταπληκτική και ιδανική για θέαση βίντεο, τα χρώματα είναι σωστά και δεν υπάρχει πρόβλημα κοντράστ ή ελαττωματικού μαύρου ακόμα και πριν το update σε 1.1.1. Νομίζω ότι πλέον αυτά τα προβλήματα εκμηδενίστηκαν και οι λιγοστές συσκευές που παρουσίαζαν αυτό το πρόβλημα διορθώθηκαν με το νέο update.
Πέρα από όλα αυτά, να σας πω πως είμαι κατενθουσιασμένος με την φορητή πλατφόρμα της Apple που βρίσκουμε στο iPod Touch/iPhone. Tο λειτουργικό είναι απλά απίστευτο και νομίζω ότι είναι ότι καλύτερo έχει βγάλει η Apple την τελευταία δεκαετία κάνοντας την μεταστροφή σε τσίπσετς της Intel να φαντάζει πταίσμα μπροστά του.
Μπορείτε σε αυτό εδώ το topic να ρωτάτε τις απορίες σας και γω θα συνεχίσω να σας μεταφέρω τις εντυπώσεις μου.