Σκεπτικισμός για το iPhone
Δημοσιεύθηκε στις: 10 October 2007 12:25 AM   [ Αγνοήστε ]  
Newbie
Rank
Εγγράφθηκε  2007-07-27

Τώρα που έχει καταλαγιάσει ο ενθουσιασμός από την παρουσίαση του - αντικειμενικά - αξιοθαύμαστου iPhone, πληθαίνουν ολοένα και περισσότερο οι κριτικές φωνές (λχ εδώ) απέναντι στην πολιτική της Apple σύμφωνα με την οποία το iPhone είναι μια “κλειστή” πλατφόρμα.

Συμμερίζεστε τις απόψεις αυτές;

Προφίλ

Δημοσιεύθηκε στις: 10 October 2007 08:51 AM   [ Αγνοήστε ]   [ # 1 ]  
Administrator
RankRankRank
Εγγράφθηκε  2007-02-02

Μπάμπη νομίζω πως οι περισσότεροι χρήστες είναι δυσαρεστημένοι με την τακτική που ακολουθεί η Apple στον τρόπο διάθεσης του iPhone. Την ανωτερότητα του iPhone δεν την αμφισβητεί κανείς για την δουλειά που έχει να κάνει σε σχέση με τον ανταγωνισμό. Οι προσωπικές μου απόψεις είναι ήδη γνωστές από τα σχετικά άρθρα που έχω δημοσιεύσει στο MacLife. Νομίζω όμως ότι και η αίσθηση του κόσμου είναι πως η Apple ακολουθεί μονοπωλιακές πρακτικές, αν παρακολουθήσουμε είτε άρθα σαν κι αυτό που παραθέτεις, είτε την δημοσκόπηση που κάνουμε στην πρώτη μας σελίδα. Από τους 50 αναγνώστες μας μέχρι στιγμής που ψήφισαν, το 92% συμβαδίζει με αυτή την άποψη και μόνο ένα 8% διαφωνεί. Είναι μεγάλο το ποσοστό.

Η Apple δεν είχε καμμία δουλειά να μπλέξει με τις εταιρείες κινητής τηλεφωνίας. Είναι σαφές πως με την πρακτικής της δημιουργεί πολλά προβλήματα κι αυτό φαίνεται χαρακτηριστικά από την εμμονή των χρηστών για ξεκλείδωμα. Εκτός κι αν σκοπεύει στο μέλλον να γίνει και εταιρεία κινητής τηλεφωνίας… thumbsdown

Υπογραφή 

Φασούλι το φασούλι, δεν γίνονται περιουσίες, γίνονται φασολάδες!

Προφίλ

Δημοσιεύθηκε στις: 11 October 2007 11:05 PM   [ Αγνοήστε ]   [ # 2 ]  
Newbie
Rank
Εγγράφθηκε  2007-09-19

Ναι ρε γαμώτι. Τόσο καιρό κλαιγόμασταν ότι η Apple είναι “παρτάκιας” και θέλει να τα κάνει όλα μόνη της. Τώρα συνεργάζεται με τους χειρότερους και κάνει το iPhone την πιο κλειστή συσκευή ever. Χάθηκε να το έβγαζε μόνη της να γουσταίρναμε; Δε βαριέσαι - εγώ βολεύτηκα με το iPod Touch και νομίζω και πολλοί άλλοι θα το προτιμήσουν σε συνδυασμό με ένα φθηνό κινητό για να αποφύγουν να πληρώσουν μεγάλα πάγια για δύο χρόνια. Είμαι περίεργος όταν θα έρθει επιτέλους επίσημα στην Ελλάδα, τι κοστούμι θα μας ράψουν. 50 Ευρώ το μήνα για 2 χρόνια;

Υπογραφή 

Ιδιαίτερα μαθήματα Mac OS X για wannabe switchers: Gomac.gr

Προφίλ

Δημοσιεύθηκε στις: 25 October 2007 05:56 PM   [ Αγνοήστε ]   [ # 3 ]  
Newbie
Rank
Εγγράφθηκε  2007-05-26

δεν ξέρω αν σκέφτεται μόνο την Αμερικανική αγορά και όχι τον υπόλοιπο κόσμο.Από την πολιτική που ακολουθεί μόνο επικριτές θα βρήσκει μπροστά του και θα κουράσει τον κόσμο καλό και άγιο το os αλλά αν το ξανατραβήξει με το κλείδωμα στο iphone αυτός θα χάσει.

Υπογραφή 

http://www.citroenfanclub.gr

Προφίλ